Årets første nyhedsbrev

1. februar 2022 14:28 , af Ruben Blædel

Årets første nyhedsbrev

Kære Alle,

Nu nedlukninger og restriktioner snart er fortid, er det er skønt for en aktiv og social klub som Espergærde, atter at kunne tilbyde sine medlemmer en masse nye tiltag.

Efter en god generalforsamling, hvor vi desværre måtte sige farvel til Christoffer Sodemann, der nu bor og spiller i København, bød vi velkommen til Kristine Færch som nyt medlem af bestyrelsen. (referat fra generalforsamlingen kan snart læses på hjemmesiden)

Bestyrelsen vil fortsat arbejde for at klubben i det daglige bliver både sjovere at komme i, og bedre at spille i – ligesom bestyrelsen vil have fokus på at klubbens indendørs og udendørs faciliteter løbende skal forbedres.

Der er mange opgaver, og vi vil også i år opfordre til, at medlemmerne hjælper til hvor de kan – for husk at alt det arbejde vi udfører i bestyrelsen, er frivilligt, så det er en stor glæde og aflastning for os, når i giver en hånd med.

Vi har oprettet en facebook gruppe til forældre der har børn der spiller i klubben – hvor stort og småt kan blive drøftet og erfaringer med fx holdkampe, træning m.m. kan vendes.

Når vi er ved Juniorerne - så blev de jo snydt for juleafslutning, men som plaster på såret afholder vi d. 25. februar fra kl.17.00 til 18.30 en ”spil, hygge m.m.-eftermiddag” – tilmelding følger via Memberlink.

Husk at sidste dag for tilmelding til DGIs skumtennis stævne d. 6/2 i Grydemosehallen for Juniorer er d. 2/2 på https://www.dgi.dk/tennis/arrangementer/202218804002

Fredagen for juniorer – i udendørssæsonen – som de sidste par år blot har været drop-in, bliver udvidet med træning, kamptræning, pizza tennis og meget andet godt, så vi håber at se mange flere juniorer i klubben fredag eftermiddag.

Magnus har arrangeret en prøve-camp for motionister i det sydlige Sverige og bliver det en succes vil flere camps blive udbudt, som man vil kunne melde sig til via Memberlink når der er planlagt.

Magnus arbejder også med at etablere endags turnerings-og træningsture for Juniorerne til Sverige – mere om det følger.

Har du tidligere spillet på hold, eller har du spillet et stykke tid og kunne godt tænke dig at spille på hold, så skriv til Ruben på ruben@rhodos.dk senest 1/3! – klubben regner med at starte et nyt motionisthold op i Kategori 3, som er i den lidt lettere ende, så et nyt hold kan få en god start.

Inden udesæsonen starter og holdturneringerne går i gang, vil der blive afholdt en "intro til holdkamp” - fra 13-15 på en af de søndage hvor holdene normalt træner sammen. Tilmeldingsmail følger.

Magnus arbejder med en svensk klub på en fælles camp/tur til Mallorca i starten af oktober og når vi kender detaljerne, vil vi lægge program, priser og bestilling m.m. op via Memberlink.

Magnus har haft udviklingssamtaler med motionister og er godt i gang med anden runde af udviklingssamtalerne med juniorerne – hvis ikke du har haft din udviklingsaftale med Magnus så skriv til ham og aftal tid – Vi har fået feedback fra rigtig mange der har været utroligt glade for muligheden for at kunne vende spil og de tennis-udfordringer man har, med Magnus.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen – d. 30. april indvier vi det røde grus – holder standerhejsning og samtidig byder vi nye medlemmer velkommen i forbindelse med tennissportens dag hvor det også vil være muligt at tilmelde sig intro-kurser.

Husk også at være klar til at give en hånd med i klubben i weekenderne op til standerhejsning – der skal hænges banner op, ordnes klubhus m.m. – Vi skal nok være ude i god tid med et tilmeldingsskema.

Også i år har vi junior- og motionist-camps i uge 26 og 27 og den traditionsrige Espergærde Open i uge 29 (Sodemann Cup) og selvfølgelig Juniorklubmesterskab der er fordelt på to dage, 17/6 og 16/9.

En af de første søndage i udesæsonen arrangerer vi en turnering hvor alle klubbens hold spiller mod hinanden – vi vil i år også prøve at få både +40 og +60 holdene med – ligesom der hen over sommerferien vil blive interne turneringer og venskabskampe mod andre klubber.

Juniorer, Seniorer og Motionister vil forud for udendørssæsonens start blive inviteret til et stort udbud af træningstilbud som vi håber rigtig mange vil benytte sig af - som supplement til træningen vil der forstsat også være forskellige drop-in-formater og holdkampstræning.

Vi har fra flere medlemmer som har svært ved at få indendørsbaner, så en lille bøn: Hvis i ved at i ikke skal bruge jeres bane en bestemt dag, så slå den op på hjemmesidens opslagstavle så andre kan bruge den – mange medlemmer i klubben har ikke fast bane i år - og det vil glæde dem meget hvis i tænker på dem, de dage i alligevel ikke bruger jeres banetid.

Vi glæder os til 2022 og håber at vi sammen med alle jer, kan gøre det til et alletiders tennis-år i Espergærde

Mange venlige hilsener fra

Nis, Kristine, Lene, Kurt, Sarah, Christian & Ruben

 

PS. Trods ophævelse af restriktioner vil vi dog stadig opfordre alle til at beholde de gode vaner med ekstra håndvask og ”bliv hjemme hvis du er sløj reglen”