Betingelser

Forretningsbetingelser for

Espergærde Tennis Klub´s website www.eif-tennis.dk

Generelle oplysninger:
Klubbens juridiske navn: Espergærde Tennis Klub
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 12 62 57 31

Adresse:
Espergærde Tennis Klub
Gymnasievej 5
Mørdrup
3060 Espergærde

Officiel e-mail adresse: info@eif-tennis.dk

Officiel web-adresse: www.eif-tennis.dk

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Espergærde Tennis Klub – Herefter kaldet Klubben

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMS VILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Klubben, at du tilmelder dig betaling via VISA-Dankort/Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Klubben og Nets.
I forbindelse med din første betaling godkender du, at Klubben fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Klubben.
Beløbet du skal betale for medlemskabet af Klubben trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 8 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.
Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement. Klubben benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalings løsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Klubben, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vore vilkår og du stopper dit medlemskab ved at kontakte klubben senest en måned før en opkrævningsrunde.

Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender Klubben en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye VISA-Dankort/Dankort, ved at logge ind på www.eif-tennis.dk , klik på "Betalingskort".
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Klubbens hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Klubben, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Klubben forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.

Nyhedsbreve
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve gennem "Indstil notifikationer" under sin profil på hjemmesiden eller via appen.

Ansvaresfraskrivelse
Espergærde Tennis Klub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.eif-tennis.dk , herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at www.eif-tennis.dk.evif.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Espergærde Tennis Klub . og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Espergærde Tennis Klub. ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Espergærde Tennis Klub påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Espergærde Tennis Klub ydelser på www.eif-tennis.dk.

Espergærde Tennis Klub
Gymnasievej 5
Mørdrup
3060 Espergærde